a

Achiziţii publice

15.02.2017
Achizitionarea de apa minerala si sucuri, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
15.02.2017
Achizitionarea de conserve si pateuri, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Conserve si pateuri.pdf - produsele produsele trebuie să fie înscripţionate cu termenul de valabilitate, să corespundă calitativ şi cantitativ, fară corpuri străine, lipsite de miros, uscate, în ambalaje corespunzătoare; -conservele să nu fie bombate, turtite, fisurate ruginite sau cu pierderi de conţinut; - conservele din carne de porc şi pui obținut din: carne de porc sau pui, grăsime, aspic, amidon si sare ambalat in recipiente închise ermetic si tratate termic (sterilizate), aspect compact, textura omogena, conținând mici bucăți de grăsime animala in masa produsului si aspic la suprafața, conţinut minim de carne 50%; -conservele de fasole cu costiţă sau cârnaţ ambalate la 300 gr; -pateu de porc sau pui să fie masă compactă, culoare specifică ficatului, caracteristica ingredientelor folosite-fără gust si miros străin, conţinut minim de ficat 15%, la gramaj de 100 şi 200 gr.
15.02.2017
Achizitionarea de alte alimente, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
15.02.2017
Achizitionarea de legume si fructe, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Fructe si legume.pdf - fructele şi legumele să fie proaspete, fără urme de lovituri sau semne de alterarea, calitatea I, dimensiuni medii, gustul specific fiecăruia, de preferinţă produse românesti; -ambalarea şi păstrarea legumelor şi fructelor să fie realizată corespunzător în funcţie de gradul de perisabilitate; -nu se admit gusturi şi mirosuri străine şi impurităţi minerale organoleptic perceptibile; -comanda se face cu o zi înainte.
15.02.2017
Servicii transport national, transport aerian, transport international si asigurare de tip travel in cadrul proiectelor Erasmus+
Deschide Închide
15.02.2017
Achizitionarea de dulciuri, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Dulciuri_I_trimestru.pdf :- produsele trebuie să fie înscripţionate cu termenul de valabilitate, să corespundă calitativ şi cantitativ, fară corpuri străine, lipsite de miros, uscate, în ambalaje corespunzătoare;-biscuitii sa fie crocanti, caracterizati printr-un gust delicios datorita ingredientelor imbinate armonios, ca aspect exterior, se prezinta ca suprafata superioara neteda, semilucioasa, nearsa, să nu fie zdrobiţi, sa fie ambalatii la pachet de 100 gr / 65 gr, în funcţie de cerinţă;-batoane de cereale de max 25 gr, cu conţinut ridicat de cereale de până la 50%;-ciocolata cu lapte cu un conţinut de cacao de minim 25 %, gust dulce, dat de conţinutul de zahăr, la exterior suprafaţă lucioasă, netedă, fără pete sau goluri de aer, la interior-masă omogenă, fără goluri, culoare-uniformă, poate fi albă, brun-deschisă sau brun-închisă, consistenţă-tare şi casantă, miros şi gust-plăcut, aromat, caracteristic tipului de ciocolată, fără gust sau miros străin, fineţea la degustare nu trebuie să dea senzaţia de produs onctuos;- cereale cu miere pentru mic dejun, ambalaj de 500 gr. cu conţinut mare de cereale integrale-peste 70%;-napolitanele ambalate la 100 gr. şi la pungă de 170g, cu crema de vanilie, lămâie, cacao, neglazutare, se livrează în cutii;-biscuiţii sandwich fragezi si crocanti cu multa crema de cacao cu rom, vanilie, lămâie, continut de crema 40% ambalaţi câte 2, în cantitate de 36 g (tip eugenia);-alune să fie prăjite în ulei, sarate şi ambalate la pungă de 1 kg, să nu fie arse;-biscuiţii săraţi să fie crocanţi, să nu fie zdrobiţi, ambalaţi la 1 kg.; -bomboanele sub formă de drops, cu diverse gusturi de fructe şi mentă, ambalate individual şi livrate la pungi de 1 kg şi de 80 gr.; -madlenele ambalate la pungi de 250 gr., culoare aurie, să nu fie arse;-zahăr alb ambalat la 1 kg, cristalizat de calitate superioara,cristale de zahar de marime medie, uniforme, de culoare alba, liber curgatoare, dulce, fara miros sau gust strain;-zahăr vanilat ambalat la plic de 5 gr;-zahăr pentru cafea ambalat la 5 gr, bagete sau plic; -ceai de fructe la plic, ambalat la cutie de 40 gr, 100% natural, fară coloranţi, diverse gusturi de fructe; -prăjitură 35 gr. ambalată individual cu cremă de fructe, lapte, cacao, neglazurată;-drojdie proaspătă ambalată la 500 gr; -fursecuri de diverse forme şi sortimente: biscuiţi şpriţati, cornuleţe cu dulceaţă, fursecuri umplute cu cremă, ambalate în cutii de 2-2,5 kg; -covrigei cu sare ambalaţi la pungi de 300 gr; -cafea naturală prăjită mediu şi ambalată în vid la 500 gr.; -codimentele: foi de dafin, boia de ardei dulce, piper, vegeta, pătrunjel tocat, tarhon tocat să fie de calitate superioară şi la gramajul prevăzut în anexe; -sarea să fie gemă, mărunţită ambalată la cutie de carton de 1 kg iar cea vrac să fie sare mare fără iod; - faina albă de grâu, tip 000, calitate superioară, ambalată la 1 kg în pungi de hârtie; -făina de malai, calitate superioară, ambalată la pungă de hârtie de 1 kg; -grisul ambalat la 1 kg. în pungă de hârtie; -orezul, calitate superioară ambalat la 1 kg; -oţetul să fie de fermentaţie, 9%, ambalat la stică de plastic de 1 L; -conservele de mazăre boabe la 800 gr, fasole păstăi 800 gr, bulion pastă 800 gr, ambalate în recipiente de sticlă; - pastele fainoase şi fideaua să conţină ou, cu suprafața neteda sau cu striaţiuni, fără urme de faina, translucide, in ruptura aspect sticlos, după fierbere ( 8-10 min) trebuie sa fie elastice, sa nu se lipească intre ele, sa nu formeze conglomerate, sa-si păstreze forma, sa nu se desfacă la încheieturi; -castraveţii în oţet-cornichon tineri și fragezi, boabe de muștar, oțet, sare, zahăr astfel, în produsul finit, castraveții au o consistență crocantă și un gust delicios, bogat aromat și dulce-acrişor; -comanda produselor se face cu o zi înainte şi se vor livra după necesităţi.
15.02.2017
Achizitionarea de produse lactate, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Lactate.pdf :- laptele trebuie să fie lichid omogen, fără corpuri străine, cu gust dulceag, ambalat în cutie gramaj de 1 L, pateurizat, grăsime de mim 3.5%, fără adaosuri de lapte praf;-brânza telemea să fie curată, fără corpuri străine, gramaj maxim de 0.500 kg/bucată, vidată, proaspătă sau maturată, din lapte de vacă, sa fie în masă compactă legată, se admit rare goluri de presare, de consistenţă uniformă, se rupe usor fără a se sfărâma; culoare albă, gust placut, specific brânzei de vacă, slab sărată;-iaurtul să fie fără scurgeri de zer pastă omogenă şi fină; să fie produs 100% natural, din lapte de vacă, obţinut prin adugarea în lapte a unor culturi lactice selecţionate, fără adaosuri de conservanţi, emulgatori şi lapte praf, ambalat în recipiente de 200 gr, grăsime minim 3.5%; - smântâna să fie cu consistenţa vâscoasă, culoarea uniformă, alb lăptoasă până la slab gălbui fără nuanţe străine, un gust plăcut, aromat, puţin acrişor, specific de fermentaţie lactică, cu un conţinut de grăsime de minim 16%, ambalată la găleată de 900 gr; -branza cu smântână să conţină branza proaspta de vaca, lapte pasteurizat, culturi lactice selectionate, smântână pasteurizată fermentată 30%, latoza din lapte, sare 0,1 g, în recipiente la 200 gr; - untul să fie cu luciu caracteristic fără goluri de aer, masă compactă, obtinut din smântână pasteurizată la temperatură inaltă, conţinut de grăsime de minim 80%, ambalat la 200gr şi 100 gr;- Caşcavalul produs 100% natural din lapte de vacă, înfoliat individual la gramaj de max 500 gr., grăsimea raportată la substanta uscată de min 40%; -mozzarela ambalată în vid, la un gramaj de 200-400 gr., grăsimea raportată la substanta uscată de min 40%; -iaurt cu diverse gusturi de fructe ambalat la 140 gr, produs din lapte pasteurizat şi fermenţi de iaurt, conţinut de fruct min 2%; -comenzile se fac cu o zi înainte; -produsele se livrează până la ora 9.
15.02.2017
Achizitionarea de produse de panificatie, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Produse panificatie.pdf -pâinea şi produsele de panificaţie trebuie să corespundă calitativ, conform normelor legale, să nu fie deformate, să nu fie arse, miezul necopt, să nu prezinte semne de alterare, să nu conţină corpuri străine şi să fie prospete;-pâinea sa fie albă nefeliată sau feliată, la cerere, ambalată individual la gramajul prevăzut, să conţină făină de grâu, apă, sare, drojdie, fără conservanţi sau coloranţi, suprafaţă lucioasă, galben aurie, uniformă;-cozonacul-cu umpluturi diverse: nucă, rahat, stafide, nefeliat şi infoliat, facut din făina alba de calitate superioară, lapte, ouă, ulei, drojdie etc, la gramaj de 500 gr, să fie copt uniform, fără arsuri;-cornurile cu ciocolată, ştrudelele cu măr şi pateurile cu brânză, plăcintele şi pizza să fie proaspete, cu ingrediente de calitate, fără coloranţi şi conservanţi în compoziţie, infoliate sau ambalate individual in pungi sigilate, să fie etichetate cu conţinutul caloric al produsului;-comada produselor se face cu o zi înainte; - livrarea se va face zilnic( luni-vineri), până la ora 10.
14.02.2017
SERVICII DE REPARARE A ROBOTULUI DE CURATARE A APEI DIN BAZINUL OLIMPIC
Deschide Închide