a

Achiziţii publice

24.02.2017
Achizitionarea materiale necesare lucrarilor de reparatii si reabilitare,  necesare instalatiilor termice de la Gradinita Nr.6, bloc ANL D1D,Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
23.02.2017
SERVICII PRODUCTIE AUDIO-VIDEO IN CADRUL PROIECTULUI - DESCOPERA PATRIMONIUL CULTURAL DIN ALBA IULIA PRIN QR COD
Deschide Închide
servicii_poductie_audio-video.pdf In catalogul SEAP va fi publicat pretul total fara TVA , urmând ca oferta financiara detaliata sa fie transmisa pe adresa de e-mail: achizitii@apulum.ro.
17.02.2017
Achizitie cartuse pentru imprimantele si multifunctionalele din dotarea Primariei municipiului Alba Iulia
Deschide Închide
15.02.2017
Achizitionarea de materiale plastice, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Materiale_plastice.pdf produsele trebuie să corespundă calitativ şi cantitativ;produsele să nu fie sparte sau rupte; plasele mari, tip banană, ce garantează o greutate de 5-6 kg. din folie plastic;farfurii U.F. din material plastic, cu diametrul 17-19 mm, ambalata la 50 sau 100 buc;paharele de carton pentru cafea să nu depăşescă 180 ml;-comanda produselor se face cu o zi înainte şi se livrează după necesităţi
15.02.2017
Achizitionarea de carne si preparate din carne, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Carne si preparate din carne.pdf :- carnea să fie proaspătă, necongelată, fără sânge, curată, cu miros plăcut;-piept de pui dezosat proaspat, refrigerat; ambalat la caserolă de aproximativ 1 kg, fără piele, curat, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; suprafaţă netedă, nelipicioasă; culoare caracteristică speciei, roz, uniforma. consistenţa musculaturii- fermă şi elastica, carnea sternală flexibilă, fără piele, fără părţi osoase, bine fasonat, calitatesuperioara; miros: la suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, placut, fără miros străin, parte necomestibila 0;-pulpa dezosată de porc proaspata, refrigerata; aspect si culoare - carne superioară, slabă, fără cheaguri de sânge sau porţiuni murdare; slănină de acoperire max. 8 mm, fără oase, cartilagii şi şorici; lucioasa, fermă si elastică, atât la suprafată cât si in sectiune; urmele ce se formeaza cu degetul revin repede; sucul din carne se obtine greu si este limpede; culoare roz deschis, miros si gust – normal, caracteristic si placut, sa nu apara un miros alterat, sau alt miros strain; parte necomestibila 0;-carne tocată de porc proaspata, refrigerata; aspect si culoare: -carne tocată provenită din bucăţi de carne porc fără os, cu slănină şi fără şorici; fermă si elastică, atat la suprafată cât si in sectiune; sucul din carne se obtine greu si este limpede; culoare roz deschis pana la rosu, miros si gust –normal, caracteristic si placut, sa nu apara un miros alterat, sau alt miros strain; parte necomestibila 0; -mezelurile să fie proaspete, membrană curată, miros şi gust plăcut; -cârnaţul şi cabanosul se livrează la 150-200 gr./bucată, să conţină carne de vita, carne de porc, mix de condimente naturale, obţinuţi prin fierbere şi afumare;-salamul de vară se livrează în batoane de 250-350 gr./bucată, cu conţinut ridicat de carne porc, carne vita lucru, slanina, amidon alimentar, proteina vegetala din soia, sare, condimente, membrana artificiala necomestibila, produs fiert şi afumat ; -copănelele: pulpe de pui inferioare cu os şi piele, consistenţa musculaturii: fermă şi elastica, bine îmbrăcat cu muşchi, calitate superioară, ambalate la bax de 10 kg; -muschiul file, sunca, muşchiul ţigănesc, pastramele şi jambonul afumat să fie de calitate superioară, nefeliate, livrate la calup sau bucată vidată, sunca să fie de pui, fiartă, cu membrană necomestibilă, muschilul file să fie afumat;-salam ţărănesc cu şuncă -produs fiert, de aprox 500 gr. conţine un amestec condimente, carne de porc, slanina învelite in membrana artificială necomestibilă;-comanda produselor se face cu o zi înainte şi se livrează după necesităţi.
15.02.2017
Achizitionarea de ulei si margarina, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Ulei si margarina.pdf -ulei obţinut din seminţe de floarea soarelui prin extracţie, dublu rafinat, ambalat la sticlă de 1 L din material plastic;- margarina cu conţinut de minim 60% grasimi, ambalată în pachet de 500 gr; -brânza topită sub formă de triunghiuri, ambalate câte 8 în cutie de carton de 140 gr, cu acelaşi gust sau gusturi combinate: smântână, suncă, ciuperci, ardei, etc şi sub formă de baton; - comanda produselor se face cu o zi înainte şi se vor livra după necesităţi.
15.02.2017
Achizitionarea de oua, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Oua.pdf - ouăle să fie prospete, ştampilate cu data producerii;-ouăle să aibă înveliş compact, fără miros, mărimea M, de culoare albă sau roşiatică, cu prima cifră scrisă de forma 0,1sau 2;- comanda produselor se face cu o zi înainte şi se livrează după necesităţi.
15.02.2017
Achizitionarea de apa minerala si sucuri, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
15.02.2017
Achizitionarea de conserve si pateuri, necesare centrelor din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, din Municipiul Alba Iulia
Deschide Închide
Conserve si pateuri.pdf - produsele produsele trebuie să fie înscripţionate cu termenul de valabilitate, să corespundă calitativ şi cantitativ, fară corpuri străine, lipsite de miros, uscate, în ambalaje corespunzătoare; -conservele să nu fie bombate, turtite, fisurate ruginite sau cu pierderi de conţinut; - conservele din carne de porc şi pui obținut din: carne de porc sau pui, grăsime, aspic, amidon si sare ambalat in recipiente închise ermetic si tratate termic (sterilizate), aspect compact, textura omogena, conținând mici bucăți de grăsime animala in masa produsului si aspic la suprafața, conţinut minim de carne 50%; -conservele de fasole cu costiţă sau cârnaţ ambalate la 300 gr; -pateu de porc sau pui să fie masă compactă, culoare specifică ficatului, caracteristica ingredientelor folosite-fără gust si miros străin, conţinut minim de ficat 15%, la gramaj de 100 şi 200 gr.