Dulciuri_I_trimestru.pdf
:- produsele trebuie să fie înscripţionate cu termenul de valabilitate, să corespundă calitativ şi cantitativ, fară corpuri străine, lipsite de miros, uscate, în ambalaje corespunzătoare;-biscuitii sa fie crocanti, caracterizati printr-un gust delicios datorita ingredientelor imbinate armonios, ca aspect exterior, se prezinta ca suprafata superioara neteda, semilucioasa, nearsa, să nu fie zdrobiţi, sa fie ambalatii la pachet de 100 gr / 65 gr, în funcţie de cerinţă;-batoane de cereale de max 25 gr, cu conţinut ridicat de cereale de până la 50%;-ciocolata cu lapte cu un conţinut de cacao de minim 25 %, gust dulce, dat de conţinutul de zahăr, la exterior suprafaţă lucioasă, netedă, fără pete sau goluri de aer, la interior-masă omogenă, fără goluri, culoare-uniformă, poate fi albă, brun-deschisă sau brun-închisă, consistenţă-tare şi casantă, miros şi gust-plăcut, aromat, caracteristic tipului de ciocolată, fără gust sau miros străin, fineţea la degustare nu trebuie să dea senzaţia de produs onctuos;- cereale cu miere pentru mic dejun, ambalaj de 500 gr. cu conţinut mare de cereale integrale-peste 70%;-napolitanele ambalate la 100 gr. şi la pungă de 170g, cu crema de vanilie, lămâie, cacao, neglazutare, se livrează în cutii;-biscuiţii sandwich fragezi si crocanti cu multa crema de cacao cu rom, vanilie, lămâie, continut de crema 40% ambalaţi câte 2, în cantitate de 36 g (tip eugenia);-alune să fie prăjite în ulei, sarate şi ambalate la pungă de 1 kg, să nu fie arse;-biscuiţii săraţi să fie crocanţi, să nu fie zdrobiţi, ambalaţi la 1 kg.; -bomboanele sub formă de drops, cu diverse gusturi de fructe şi mentă, ambalate individual şi livrate la pungi de 1 kg şi de 80 gr.; -madlenele ambalate la pungi de 250 gr., culoare aurie, să nu fie arse;-zahăr alb ambalat la 1 kg, cristalizat de calitate superioara,cristale de zahar de marime medie, uniforme, de culoare alba, liber curgatoare, dulce, fara miros sau gust strain;-zahăr vanilat ambalat la plic de 5 gr;-zahăr pentru cafea ambalat la 5 gr, bagete sau plic; -ceai de fructe la plic, ambalat la cutie de 40 gr, 100% natural, fară coloranţi, diverse gusturi de fructe; -prăjitură 35 gr. ambalată individual cu cremă de fructe, lapte, cacao, neglazurată;-drojdie proaspătă ambalată la 500 gr; -fursecuri de diverse forme şi sortimente: biscuiţi şpriţati, cornuleţe cu dulceaţă, fursecuri umplute cu cremă, ambalate în cutii de 2-2,5 kg; -covrigei cu sare ambalaţi la pungi de 300 gr; -cafea naturală prăjită mediu şi ambalată în vid la 500 gr.; -codimentele: foi de dafin, boia de ardei dulce, piper, vegeta, pătrunjel tocat, tarhon tocat să fie de calitate superioară şi la gramajul prevăzut în anexe; -sarea să fie gemă, mărunţită ambalată la cutie de carton de 1 kg iar cea vrac să fie sare mare fără iod; - faina albă de grâu, tip 000, calitate superioară, ambalată la 1 kg în pungi de hârtie; -făina de malai, calitate superioară, ambalată la pungă de hârtie de 1 kg; -grisul ambalat la 1 kg. în pungă de hârtie; -orezul, calitate superioară ambalat la 1 kg; -oţetul să fie de fermentaţie, 9%, ambalat la stică de plastic de 1 L; -conservele de mazăre boabe la 800 gr, fasole păstăi 800 gr, bulion pastă 800 gr, ambalate în recipiente de sticlă; - pastele fainoase şi fideaua să conţină ou, cu suprafața neteda sau cu striaţiuni, fără urme de faina, translucide, in ruptura aspect sticlos, după fierbere ( 8-10 min) trebuie sa fie elastice, sa nu se lipească intre ele, sa nu formeze conglomerate, sa-si păstreze forma, sa nu se desfacă la încheieturi; -castraveţii în oţet-cornichon tineri și fragezi, boabe de muștar, oțet, sare, zahăr astfel, în produsul finit, castraveții au o consistență crocantă și un gust delicios, bogat aromat și dulce-acrişor; -comanda produselor se face cu o zi înainte şi se vor livra după necesităţi.